Clisu Dan Andrei

MANAGING PARTNER

Inspector Resurse Umane

Peste 10 de ani de experienta in domeniul resurselor umane si rapoartelor de munca.

Peste 10 ani de experienta in salarizare.

Peste 5 ani de experienta in domeniul infiintarilor si modificarilor de societati comerciale si PFA

  • Seriozitate 100% 100%
  • Clienti Multumiti 91% 91%
  • Experienta in Domeniu 99% 99%
  • Devotament 100% 100%

EDUCATIE SI FORMARE PROFESIONALA

♦ Inspector Resurse Umane – Autorizat I.T.M., 2012
♦ Inspector salarizare, Certificat 2012
♦ Licentiat in Economie, 2007

EXPERIENTA PROFESIONALA

♦ Expertisimo Cont Services SRL, director general 2015 – prezent
♦ Audit Corex Cont SRL, inspector resurse umane, 2009 – 2016

DESPRE MINE

Imi place sa lucrez cu oamenii si sa fiu inconjurat de ei. Din aceste considerente am ales drumul pe care am pornit acum mai bine de 10 ani de zile, cel de Inspector Resurse Umane si expert salarizare.

Sunt o persoana care mereu a cautat calea de mijloc dintre angajator si angajat, astfel incat toti cei implicati in rapoarte de munca/salarizare sa beneficieze de cea mai buna consultanta in domeniu, si nu numai.

Cea mai mare parte a experientei dobandite se datoreaza numeroaselor controale din domeniul relatiilor de munca si salarizare (peste 50) la care am participat de-a lungul anilor si pe care le-am incheiat cu succes, reusind sa fiu tot timpul la curent cu toate modificarile legislative din domeniul muncii.

Din dorinta de a evolua si pe alte planuri, incepand cu anul 2012 am dezvoltat un departament special pentru a veni in ajutorul antreprenorilor aflati la inceput de drum si care doresc sa-si infiinteze o societate sau o PFA, venind in sprijinul acestora prin consultanta si oferind servicii profesionale privind intocmirea documentatiei si reprezentarea in relatia cu Oficiul Registrului Comertului.